Hierbij de nieuwsbrief van december

Nieuwe Corona maatregelen per 15 oktober 2020

Wegens de nieuwe Corona maatregelen, zijn er een aantal wijzigingen in de activiteiten van Movens. Omdat Movens onder de zorg valt zijn de activiteiten open als je afgesproken hebt

Bij alle locaties van Rivierduinen, worden medewerkers en cliënten verzocht om mondkapjes te dragen.
Dit betekent, dat ook bij de activiteiten van Movens, iedereen verzocht wordt om een mondkapje te dragen. Heb je deze niet dan kan de activiteitenbegeleider deze verstrekken. De Inloop is dicht voor spontaan bezoek

Restaurant de Buren (in het huis van de buurt : “De Kooi”

Diner: De maaltijden kunnen nog steeds besteld worden, echter niet in het restaurant genuttigd worden. Wij bieden daarom de mogelijkheid om maaltijden af te halen bij het buurthuis.
Wij verzoeken iedereen om ruim van te voren ( het liefst een week vooruit) de maaltijden door te geven aan de keuken. Wij zorgen ervoor dat de menu’s tijdig op de website staan.

Om het contact tijdens ophalen te minimaliseren, verzoeken we iedereen om gepast geld mee te nemen bij het afhalen. (bij voorkeur geen pin).
Kunt je de hele week vooruitbetalen dan heeft dat onze voorkeur. Op deze manier is iedereen zo kort mogelijk in het gebouw.

Telefoonnummer van de keuken: 071-8875963 bereikbaar tussen 10.00 – 16.00 uur.

Lunch:  Omdat het restaurant onder de Horeca maatregelen vallen is het restaurant gesloten voor de lunch!

Woensdagavondactiviteit.
Vanwege de lockdown is er geen woensdag avond activiteit!

Met vriendelijke groet, Daniella Mambré


Welkom op de website van Movens.
Movens biedt activiteiten op het gebied van dagbesteding, arbeid en educatie voor mensen met voornamelijk psychiatrische problematiek. Deze activiteiten vinden op verschillende locaties plaats. Kijkt u rustig eens rond op onze website. U bent van harte welkom!

Klik HIER als u onze folder wil downloaden

Onze zustersite!! Movens Duin en Bollen klik hier voor movens.nl