bar

Ook voor de bar geldt dat het een belangrijk middelpunt van Movens Leiden is. Nadat de bezoekers zich ‘gemeld’ hebben bij de receptie komen ze vaak voor een kopje koffie of thee. Mensen houden ervan een gesprekje aan de bar te houden. Daardoor ontmoet je veel mensen en nieuwe gezichten en bent dus als het ware het sociale contactpersoon voor een comsumptie.

wat kun je doen?

  • verkoop van koffie, thee en andere drankjes;
  • verkoop van snoepwaren;
  • bijhouden voorraden en doen van bestellingen;
  • goed kunnen omgaan met geld;
  • schoonhouden van de bar, kastjes en koelkasten.

wat moet je kunnen?

Van een barmedewerker vragen wij om te beginnen enthousiasme voor de functie en een klantvriendelijke, service gerichte houding. Je bent redelijk stressbestendig en geduldig in de drukke uurtjes en je kunt omgaan met geld. Daarnaast vragen wij je om de twee maanden (buiten je vaste rooster) een barvergadering bij te wonen.

wat bieden wij?

Een uitdagende plek binnen Movens Leiden locatie 'De Kooi', waar je de ruimte krijgt om je inzet op een gezellige en ongedwongen manier te tonen. Je kunt rekenen op goede begeleiding en inwerkperiode, zodat je alle ins-en-outs van de bar leert kennen. De werktijden kunnen worden afgestemd op de wensen en mogelijkheden van jezelf.