MOBIFO3

Print- en Copyshop MoBi
Rooseveltstraat 38
2321 BM Leiden

t: 071 5791 836
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens bij Print- en Copyshop MoBi!

Bekijk de nieuwe website van: MoBi

MoBi is een unieke print- en copyshop in Leiden. Rivierduinen heeft in samenwerking met drukkerij De Bink deze printshop in 20 13 opgericht. Deze samenwerking maakt het mogelijk dat productiewerk waar De Bink voor zorgt, door cliënten die bij ons werken gedaan kan worden.
MoBi biedt cliënten een werkplek waar zij kunnen leren en werken, zodat re-integratie op de arbeidsmarkt in de toekomst mogelijk is. Particulieren, zzp’ers, bedrijven, verenigingen en stichtingen, iedereen kan bij ons terecht voor drukwerk en wat daarmee samenhangt. 

Werkzaamheden bij MoBi:
• Vouwen
• Nieten
• Plakken
• Plastificeren
• Sealen
• Mailings samenstellen
• Insteken
• Afwerken
• Inpakken

Ook heeft MoBi een studio waar deelnemers leren werken met de grafische programma’s van Adobe zoals InDesign, Photoshop en Illustrator. Deze programma’s worden gebruikt bij het opmaken en bewerken van uitnodigingen, kaartjes, posters, flyers, folders, brochures. 

De begeleiding van MoBi bestaat uit medewerkers vanuit zowel De Bink als vanuit Rivierduinen. Bink-medewerkers dragen zorg voor de technische afhandeling van alle klussen.
Van medewerkers van Rivierduinen mag je verwachten dat ze samen met jou kijken naar jouw doelen: waarom werk je bij MoBi? Er wordt geregeld geëvalueerd of deze doelen nog aansluiten.
Het belangrijkste onderdeel van het werk hier is echter of de werkzaamheden die wij hier bieden ook bij jou aansluiten.

Wij bieden dagstructuur en verder letten wij vooral op het opdoen van vaardigheden, zinvol bezig zijn, maar ook sociale omgang met anderen is hier belangrijk. We zijn een team en doen het werk hier met zijn allen. Contact met MoBi komt vooral vanuit de intaker die Movens heeft, maar ook trajectbegeleiders en casemanagers weten ons intussen te vinden.

Heb je interesse om bij ons te komen werken en leren? Neem dan contact op met de intakers voor meer informatie.

Mobi is te vinden aan de Rooseveltstraat 38 in Leiden, wij zitten naast Huurmaat en schuin tegenover de Sligro. Wij zijn te bereiken op nummer 0715791 836

adres mobi