Kennismaken

Welkom bij Movens,

U heeft van Movens gehoord, bijvoorbeeld van uw behandelaar of via uw gemeente. Dan kunt u een afspraak maken met de intaker om kennis te maken. De kennismaking is bedoeld om te kijken, of u uw doelen op het gebied van dagbesteding, arbeid en/of educatie, hier kunt verwezenlijken. Dit doen we in een gesprek, gevolgd door een rondleiding. Als u besluit zich in te schrijven bij Movens, volgt er een intake. Mijn naam is Joyce Haazebroek, coördinator dagactiviteiten Movens en intakes. U kunt bij mij een afspraak maken voor een kennismaking of intakegesprek. Tijdelijk waargenomen door Daniëlla Mambré

In het intakegesprek worden uw doelen vastgesteld en wordt er een plan gemaakt, hoe u, met behulp van de activiteiten die Movens biedt, die doelen kunt verwezenlijken. Welke mogelijkheid voor u van toepassing is, wordt tijdens de intake met u besproken. Vervolgens wordt er met u de datum vastgesteld, waarop u aan uw programma kunt gaan beginnen. GGZ-Leiden, waar Movens onder valt, werkt volgens de HKZ-normen (HKZ=Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorg). Dit betekent, dat er regelmatig evaluatiemomenten zijn, waarin uw doelen besproken worden. Zo kan de kwaliteit van uw dagbesteding gewaarborgd blijven.

Tevens moet er een financiering geregeld worden. Dat kan op verschillende manieren;
- via het sociale wijkteam in uw buurt (www.leiden.nl/sociaalwijkteam)
- via de gemeente (WMO-Loket)
- via de behandelaar
- of u kunt het zelf bekostigen.

Ook is het mogelijk dat ik als intaker van Movens met u mee ga en/of ondersteun om deze financiering te regelen en/of de indicatie die u al heeft te verlengen. U kunt mij een mailtje sturen of bellen om een afspraak te maken via e-mail of telefoon.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 116 05 696
(spreekt u gerust uw naam en telefoonnummer in als ik niet opneem, dan bel ik u terug)

Graag tot ziens bij Movens,

Joyce Haazebroek

Quincy Williams II Jersey