Elke dinsdagmiddag van 13:00 – 15:00 uur komt een gezellige groep vrouwen bij elkaar om creatieve of culturele activiteiten te ondernemen onder het genot van een kopje thee of koffie. Er kan gebreid worden, gehaakt, kleding genaaid worden of allerlei andere nieuwe hobby’s kunnen ontdekt worden. De groep wordt begeleid door een vrijwilligster en deelname kost 0.95 cent per keer.
Locatie: in de Buurtkamer 'De Meelbox', Looiersplein 5 in Leiden (achter 'De Meelfabriek').

Meer bewegen? Zin om mee te doen? Dat kan. We gaan recreatieve tochten fietsen van gemiddeld 25 kilometer per keer in een redelijk tempo. Het doel is om meer te bewegen, lekker in de buitenlucht sportief bezig te zijn, conditie verbeteren, mooie plekjes rond Leiden te ontdekken en gezellige contacten op te bouwen. Iets voor jou?

We verzamelen op dinsdagochtend (telkens in de oneven weken van het jaar) om 9:45 uur en fietsen van 10:00 tot ongeveer 13:00 uur, met onderweg een korte stop. De fietsgroep start vanuit buurtcentrum ‘t Gebouw, Arubapad 4 in Leiden.
Er zijn geen kosten aan verbonden, echter de consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.
Let op: de fietstochten zijn alleen in de maanden april t/m oktober.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Hennie Fossen

Meer bewegen? Zin om mee te doen? Dat kan, we gaan mooie wandeltochten maken van gemiddeld 8 kilometer per keer. Het doel is om meer te bewegen, lekker in de buitenlucht sportief bezig te zijn, conditie verbeteren, mooie plekjes in en rond Leiden te ontdekken en gezellige contacten op te bouwen. Iets voor jou?

We verzamelen op dinsdagochtend (telkens in de oneven weken) om 9.45 uur en wandelen van 10.00 tot ongeveer 12.30 uur, met onderweg een korte stop. De wandelgroep start vanuit buurtcentrum ’t Gebouw, Arubapad 4 in Leiden.
Er zijn geen kosten aan verbonden, echter de consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.
Let op: de wandeltochten zijn in de maanden: november t/m maart.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Hennie Fossen