aanhetwerk
eieren
gedekte_tafel
geverfd_overzicht
tomozarella

In de Kooi

Lunch
Men kan maandag t/m donderdag vanaf 12:00 uur tot 13:30 uur gebruikmaken van door de keuken klaargemaakte gerechten. Elke dag kan men gebruik maken van de lunchkaart.

Ons restaurant
Men kan zich een dag van tevoren aanmelden om mee te eten. Daarvoor moet op het bestemde inschrijfformulier bij het zgn. uitgiftebuffet de achternaam worden ingevuld. Men kan dan kiezen uit een keuzemenu A of B. Geen keuze is altijd menu A. Het inschrijfformulier hangt er al een week van tevoren, men heeft ruim de tijd om het in te vullen. Als men niet in de gelegenheid is om het in te vullen dan kan dit tijdelijk telefonisch 06 83132534 Vegetarische gerechten zijn op aanvraag mogelijk.  De maaltijd wordt geserveerd vanaf 17:00 uur tot 17:30 uur. Het eetcafé is geopend tot 18:30 uur. Kosten €4,75 excl. het  nagerecht  €1,-, met pas €4,00 en nagerecht €1,-

Heb je iets te vieren met een aantal vrienden neem dan even contact op met de Kok

Diepvriesmaaltijden

Deze kunnen elke dag worden afgehaald in de keuken, zolang de voorraad strekt. Alleen tijdens de lunch van 12:30 uur tot 13:30 uur is het niet mogelijk om de diepvriesmaaltijd af te halen. kosten  zijn €4,75 met pas €4,- Het keukenteam nodigt u van harte uit om bij ons te komen eten.