internetc

Je kunt in het Internetcafé locatie 'De Kooi' terecht voor het doen van spelletjes, internet, mailen, tekstverwerken, je foto’s bekijken, je saldo bekijken. We hebben ook fotobewerkingsprogramma's bv Photoshop Elements, verder Excel of Word en LibreOffice. Voor cursussen op de computer zie de pagina PC vaardigheden.

Wat kun je doen?

Maandag 09:00-17:00 Fotogroep
Dinsdag 08:30-17:00 Internetcafé
Woensdag 08:30-17:00 Internetcafé
Donderdag 08:30-17:00 Internetcafé

Op maandag wordt de computer ruimte; gebruikt voor fotografie.

 Je kan allerhande vragen stellen met betrekking tot soft-, en hardware op computergebied of over tablets en telefoons en aanschaf of vervanging. De Movens computervraagbaak is iedere maandag van 12:30 – 17:00 uur in Huis van de Buurt Herenstraat 61.

  • Langzame computer?
  • Nieuwe programma's installeren?
  • Software updaten?
  • Advies bij aankoop nodig?
  • Een nette brief schrijven?
  • Hulp bij hardwareproblemen nodig?

Je kunt daar ook gewoon binnenlopen voor een gesprek. Wel zo gemakkelijk: dicht bij huis in een omgeving die voor iedereen toegankelijk is.

Heeft u zelf een laptop tablet of een telefoon waar u mee gewend bent te werken, dan kunt u deze uiteraard meenemen en gebruiken.

Mensen die iets meer óf andere ondersteuning nodig hebben bij het leren computeren kunnen dit van te voren opgeven bij Peter Kooijman, medewerker van Movens. Peter heeft een jarenlange ervaring op dit gebied en samen met u werken aan een duurzame oplossing voor uw problemen.

Peter is bereikbaar op telefoon  06 8201 3606, of 0614993172 op maandag t/m donderdag.

Quincy Williams II Jersey