-->

De Belbus

Nieuwe bus

Wil je graag mee autorijden en heb je zelf geen auto tot jouw beschikking dan is dit misschien een leuke werkplek voor je.
Een gevarieerde baan waarin je in de regio Leiden mensen ophaalt en naar hun activiteiten, werkplek brengt en weer terug. Je ontmoet veel mensen en je komt op verschillende plekken. Leuk en afwisselend en prima gelegenheid om bijrijdersvak te oefenen.

Wat kun je doen?
Bijrijder belbus
•    Telefoon aannemen voor de chauffeur tijdens de ritten
•    Passagiers helpen bij het in en uitstappen

Wat moet je kunnen?
Als bijrijder dien je verantwoordelijkheidsgevoel te hebben en met mensen te kunnen omgaan. Uiteraard willen wij de veiligheid van u en de passagiers optimaal inzetten. Voor de administratief medewerker is enige basiskennis of ervaring met administratie een voordeel, maar het wordt niet vereist. Omgaan met computers is wel handig.

Wat bieden wij?

De Bijrijders van de reguliere bus zijn veel onderweg en hebben veel contact met de vaste klantenkring. Deelnemers kunnen rekenen op goede ondersteuning en begeleiding. Verder kun je in de praktijk algemene vaardigheden trainen als het (weer) opbouwen van een werkritme en het omgaan met collega’s, eigen taken en verantwoordelijkheden, enzovoorts.

Werktijden

De belbus rijdt op maandag tot en met vrijdag van 8:00-17:00 uur.
Het is mogelijk om je voor één of meerdere dagdelen aan te melden.
Er zijn op dit moment nog meerdere dagdelen beschikbaar.

Voor meer informatie: aanmeldingmovens@rivierduinen.nl.