-->

Mors Fietsen

Mors fietsen4

Wij zijn Robert en Pieter en wij runnen de fietsenwerkplaats/fietsenwinkel Mors fietsen in de Willem Barentzstraat 20, Leiden.

Onze werkplek is opgedeeld in 2 gedeeltes, namelijk de winkel met 2 werkplekken voor de mensen die het leuk vinden om klantencontact te hebben en reparaties te doen voor klanten. We hebben 6 werkplekken in een beschutte omgeving waar we fietsen repareren voor de verkoop. De werkzaamheden in de beschutte werkplek zijn heel divers. Of je nu al ervaring hebt of niet, er is voor iedereen wat te doen en te leren.

Morsfietsen is een unieke fietsenwinkel met werkplaats, een erkende leer werkplek. Morsfietsen staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit.Twee professionele fietsenmakers begeleiden medewerkers in hun traject om een goede fietsenmaker te worden.Dikwijls zijn dit aankomend fietsmonteurs die de opleiding tot fietstechnicus volgen (één dag in de week school) en het praktijkgedeelte van hun opleiding doorlopen bij Morsfietsen, waarna ze eventueel doorstromen naar een betaalde baan als gediplomeerd fietstechnicus. Het volgen van de opleiding is niet altijd aan de orde om door te stromen naar een betaalde baan.

In de afgelopen drie jaar zijn er zeven fietsenmakers succesvol uitgestroomd, de meesten met een diploma in de zak. Regelmatig wordt vanuit fietsbedrijven uit de regio gevraagd of er nog monteurs zijn die door kunnen stromen naar hun rijwielzaak voor een betaalde baan. Het mooie is dat Morsfietsen hierdoor meerdere belangen dient met hun project.

Allereerst de deelnemers zelf
De deelnemers die interesse hebben in het fietsvak, krijgen bij Morsfietsen de begeleiding op maat om de praktische vaardigheden aan te leren. Ervaring is geen vereiste. Voor degene die de opleiding volgen, is er naast de praktische begeleiding, ook aandacht voor het theoretische gedeelte van de opleiding.
Tijdens de werkzaamheden bij Morsfietsen komt alles aan de orde, ook bijvoorbeeld het te woord staan van klanten of het maken van een opdrachtenbon voor een reparatie.
Kortom een boeiend en veelzijdig (opleidings-)traject dat ook daadwerkelijk naar een betaalde baan kan leiden.

Mors fietsen3

Fietsenbranche
De regionale fietsenbranche heeft volledig vertrouwen in de praktijkbegeleiding bij Morsfietsen. De opgedane kennis en vaardigheden van de doorgestroomde deelnemers sluiten goed aan bij wat de fietsbranche vraagt.

Dus lijkt het je leuk om aan fietsen te sleutelen, ben je al heel handig of wil je het leren, wellicht wil je er je beroep van maken! Maak gebruik van de opleidingsmogelijkheid bij Morsfietsen en benut jouw kansen binnen deze bijzondere fietsenwinkel.

Als dit je aanspreekt kun je altijd contact opnemen met ons of even binnen lopen.

Een kijkje nemen op onze nieuwe website?? Klik dan op de link

www.morsfietsen.nl