-->

Movens algemeen


Movens is de dagbestedingsorganisatie van GGZ Rivierduinen. Wij organiseren activteiten in de regio's Duin en Bollen, Leiden en Alphen aan de Rijn. Deze site geeft een beeld van de mogelijkheden in de Leidse regio.

In je herstel is het belangrijk om ook te werken aan het weer oppakken van maatschappelijke en sociale rollen. Met je psychische kwetsbaarheid is dat niet altijd even vanzelfsprekend en kan dagbesteding helpen om stuctuur en invulling te geven aan je dag, weer te ontdekken waar je interesses en talenten liggen, lotgenoten contact op te doen en weer te groeien in eigenwaarde en trots. Wij helpen je daar graag bij!

We organiseren verschillende vormen van daginvulling: arbeidsmatige daginvulling, inloop- en ontmoetings-mogelijkheden en belevingsgerichte daginvulling (bijvoorbeeld creatieve en sportieve activiteiten). Uitgangspunt zijn in alle gevallen jouw persoonlijke mogelijkheden, wensen en doelen.

Deze informatie kan alleen maar een eerste indruk geven van Movens. Als je meer wilt weten, kom dan eens langs: je bent van harte welkom! Kennismaking