-->

Internetcafé

Internetcafé

Je kunt in het Internetcafé locatie 'De Kooi' terecht voor het doen van spelletjes, internet, mailen, tekstverwerken, je foto’s bekijken, je saldo bekijken. We hebben ook fotobewerkingsprogramma's bv Photoshop Elements, verder Excel of Word en LibreOffice. Voor cursussen op de computer zie de pagina PC vaardigheden.

Wat kun je doen?
Maandag      09:00-17:00   Fotogroep
Dinsdag       08:30-17:00   Internetcafé
Woensdag    08:30-17:00   Internetcafé
Donderdag   08:30-17:00   Internetcafé

Op maandag wordt de computer ruimte; gebruikt voor fotografie.

 Je kan allerhande vragen stellen met betrekking tot soft-, en hardware op computergebied of over tablets en telefoons en aanschaf of vervanging.

Je kunt daar ook gewoon binnenlopen voor een gesprek. Wel zo gemakkelijk: dicht bij huis in een omgeving die voor iedereen toegankelijk is.

Heeft u zelf een laptop tablet of een telefoon waar u mee gewend bent te werken, dan kunt u deze uiteraard meenemen en gebruiken.

Mensen die iets meer óf andere ondersteuning nodig hebben bij het leren computeren kunnen dit van te voren opgeven bij Peter Kooijman, medewerker van Movens. Peter heeft een jarenlange ervaring op dit gebied en samen met u werken aan een duurzame oplossing voor uw problemen.

Gezocht Dj’s in spé M/V
Deze cursus is bedoeld voor mensen die graag willen leren dj-en op een laptop. Dat kan heel groot in een zaal voor anderen, maar ook gewoon speellijsten maken om thuis af te draaien. Voorwaarde is dat je zelf een laptop hebt of kan lenen, waar je programma’s op gaat installeren die je kunt gebruiken om te draaien. Je hoeft geen voorkennis te hebben. Bij de cursus hoort een boekje dat 5 euro kost. Hierin staat de installatie beschreven. Hoe je je muziek op de harde schijf zet en hoe je speellijsten maakt. Verder hoop ik dat er veel vragen gesteld worden bij de cursus. Mensen kunnen op zoveel manieren muziek draaien, ik hoop daarom ook van jullie te leren. Ik ben Peter Kooijman werk bij Movens en ben nu 16 jaar ‘Tango’dj

Peter is bereikbaar op telefoon  06- 820 13 606,
of 06- 149 93 172 op maandag t/m donderdag.