-->

Internetcafé

Internetcafé

Je kunt in het Internetcafé locatie 'De Kooi' terecht voor het doen van cursussen, internet, mailen, tekstverwerken, je foto’s bekijken, je saldo bekijken, spelletjes. We hebben ook fotobewerkingsprogramma's bv Photoshop Elements, verder Excel of Word en LibreOffice.

 Je kan allerhande vragen stellen met betrekking tot soft-, en hardware op computergebied of over tablets en telefoons en aanschaf of vervanging.

Cursus Word of Libre Office.

Cursus Verkenner
Voor mensen die de Word cursussen hebben gedaan en meer willen weten. Op aanvraag de cursus Verkenner. Je leert gebruik te maken van de verkenner: mappen maken, kopiëren van bestanden, snelkoppelingen maken, bestanden downloaden en installeren.

Cursus Excel
Een korte cursus, waarin je de beginselen van Excel leert kennen. Maak een eigen begroting, zodat je een overzicht hebt van je uitgaven over het hele jaar. Zet je eigen verzameling (cd’s, stripboeken) in Excel zodat je makkelijk iets terug kan vinden. En leer hoe je dat allemaal makkelijk afdrukt.

Openingstijden:
Dinsdag       08:30-17:00   Internetcafé
Woensdag    08:30-17:00   Internetcafé
Donderdag   08:30-17:00   Internetcafé

Heeft u zelf een laptop tablet of een telefoon waar u mee gewend bent te werken, dan kunt u deze uiteraard meenemen en gebruiken.

Cursus Dj
Deze cursus is bedoeld voor mensen die graag willen leren dj-en op een laptop. Voorwaarde is dat je zelf een laptop hebt of kan lenen, waar je programma’s op gaat installeren die je kunt gebruiken om te draaien. Je hoeft geen voorkennis te hebben. Bij de cursus hoort een boekje dat 5 euro kost.

Peter is bereikbaar op telefoon  06- 820 13 606 op dinsdag t/m donderdag.